CONCAVE és CONVEX  ” Hajlítható profil “

 

A CONCAVE és CONVEX, homorú és kidomborodó hajlítható szál 60×27 mm görbülete, precíz tervezés és pontos megvalósítás.
Az ívelt szál megfelel a legkifinomultabb és kreatív követelményeknek az építészek és a tervezők az építési hordó és kereszt boltívek, boltívek, a hullámok és sok más típusú íves álmennyezetek.A homorú  konvex Íves szállal 60×27 mm létre lehet hozni sokféle  egyszerű és dupla fém keret vázat, mint például egy normál állmeyezetnél.Rögzíteni a gipszkartont biztonságos és egyszerű, mert a Gipszkarton talál egy tökéletesen pontot. Ezen a módon nem szükséges a  kettő réteg gipszkarton.

 

CURVING  ” Hajlítható gipszkarton profil “

 

A Hajlítható-Ívelt gipszkarton profil megfelel a legkifinomultabb kreatív követelményeknek az építészek, tervezők, designerek munkáiban. Az íves falak, falburkolatok és álmennyezetek könnyítésében. Ez az eredménye a precíz tervezés és pontos megvalósítás, éves kutatás és fejlesztés után a termék szabadalmaztatása jelentette.
– Az innovatív, rugalmas, de ellenálló formája – fenntartása struktúra, a kanyargó Profil könnyen hajlítható minden irányban kézzel. Ezért könnyű az alkalmazása a profi szerelőknek és barkácsolóknak.
– A kanyargó Profil tökéletes ívelt falak, fátyol, boltívek és ferde falak építésére.
– A “C” alakú függőleges falak  könnyen szerelhetőek.
– Biztonságosan rögzíti a gipszkartont mert egyedülálló szerkezetének köszönhetően a csavarok mindig talál egy biztos rögzítési pontot minden szögben.
– Pozicionális, szereléséhez és rögzítéséhez egy ember is elegendő igy jelentős munkavégzést és munkaerő megtakarítást eredményez. 

 

Bemutatása az ívelt fal szakszerű szerelésének és a tolóajtó rögzítésének